Ploeg Schilderwerken-Spijkenisse

                         Schilder Zuid-Holland

Over ons,  Ploeg Schilderwerken Spijkenisse

Al vroeg begin jaren '80 toen ik net 16 jaar was na het behalen van mijn diploma LTS Timmeren Schilderen ben ik aan het werk gegaan als schilder, in 2004 besloot ik om voor mij zelf te beginnen, tot heden werken we samen als klein familie bedrijfje, we hebben inmiddels al heel wat klusjes afgerond, doordat wij er altijd persoonlijk zelf zijn vinden de mensen dit fijn u weet met wie u te maken heeft en als het werk klaar is, vragen wij altijd of alles naar wens is, de klant is koning.

Ook indien nodig huren wij ook wel eens mensen in als we handen te kort komen, dit zijn mede collega's die ook zelfstandig werken als Zzp of als aannemer, zo voeren wij uw project uit tot in de puntjes voor een perfect resultaat. 

Wij schilderen zowel huizen, bedrijfspanden, kantoren, winkels, boerderijen, Hotelkamers, trappenhuizen alles in het Onderhoud, Renovatie of Nieuwbouw schilder en behangwerkzaamheden, wij maken slechte wanden mooi met glasweefsel behang overschilderd naar wens.

Uw plafonds witten of wanden schilderen wij voor u in de modernste kleuren combinaties, voornamelijk schilderen of behangen wij bij de mensen thuis bijvoorbeeld uw woonkamer, woonkeuken, kamers witten, kinderkamer laten schilderen als een prinsessen kamer, of een mooie blauwe kamer schilderen voor uw kinderen.

Ook zakelijk werken wij voor grotere schilderbedrijven en klanten die ons zo nu en dan inhuren en onze hulp kunnen gebruiken wij werken hier al jaren voor, vertrouwen is belangrijk voor het beste resultaat, u moet dan denken aan eengezinswoningen schilderen, huis schilderen, woning schilderen, een verpauperd bedrijfspand(en) opknappen bestaand onderhoud die dan weer snel verhuurd kunnen worden, bijvoorbeeld een opfrisbeurt.

Ook in de nieuwbouw zijn de wanden vaak behang klaar opgeleverd, dan is glasvezel behang ideaal.

indien u de nieuwe wanden wilt laten schilderen met een goede schrobvaste 1 of 2 Merk muurverf dan dienen de wanden voor het beste resultaat sausklaar gestuct te zijn, voor een goed egaal resultaat, afgeschilderd met een merk product muurverf.

Als u een schilder of Behang klusje wilt laten doen, dan komen wij altijd eerst even vrijblijvend langs om het werk op te nemen, indien nodig

krijgt u advies en kunt u op uw gemak een kleur uitzoeken van de kleurenwaaiers.

Belangrijk is dat wij altijd de beste Merk producten gebruiken om de klanten goede garantie te geven op het schilderwerk.


  


 


 

E-mailen
Bellen
Info